SYROP MONIN CREME BRULEE 0,7L
Opis
SYROP MONIN CREME BRULEE 0,7L
Trudno zapomnieć smak wspaniałego kremu waniliowego umieszczonego w kruchej i ciepłej skorupie z karmelu. Ten kontrast pomiędzy ciepłą warstwą karmelu a kremem przyczyniło się do faktu, iż Crème Brûlée jest jednym z ulubionych deserów we Francji.Crème Brûlée został wynaleziony w XVII wieku. Sławny szef kuchni Paul Bocuse, zdobywca gwiazdek Michellin, w latach 80 przyczynił się do powstania mody na Crème Brûlée dzięki jego odświeżonej, lżejszej i smaczniejszej recepturze. Syrop MONIN Crème Brûlée łączy aromaty pieczonego karmelu i mocnej wanilii oraz idealnie nadaje się jako dodatek do kaw i koktajli… po prostu spróbuj!
BARWA:
Złoty odcień
SMAK:
Mocny waniliowo karmelowy aromat i kremowy smak Crème Brûlée.
ZASTOSOWANIA:
Latte,cappuccino,kawy mrożone, drinki deserowe
Propozycja podania:
Kawa smakowa
1 espresso
20 ml syropu Creme Brulee MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.